здравейте първо аз съм нов във форума но наскоро взех една такава алфа 146 на майка ми но вече няколко пъти ми се случва да ми светва някаква дюза на таблото,свети свети и изгасне.колата върви доста прилично и като и се набие педала на газта докрай доста добре се ускорява.ама нали не е моя и несмея да я карам както аз си знам.та въпроса ми е ако някой знае от какво може да е да ми помогне данеси блъскам главата щото досега несъм карал алфа а се замислям да си взема една такава и за мен но с 2.0 тд мотора,забравих да кага че алфата ми е 2000 година.мотора ми е 1.9 JTD 105 k.c
Известие
Collapse
No announcement yet.
Един вапрос за светеща дюза на 146
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DIABLO 666Първоначално публикувано от 1115Тази лампа означава, че компа на колата открива грешка и на компютърна диагностика ще ти кажат за кво иде реч.
Comment
-
Първоначално публикувано от teo_gtiКолега като идеш на диагностика пиши ква е грешката че и аз имам от време на време такъв проблем макар че съм на бенз, ама тука аз ходих на диагностика нищо не излиза явно майстора е мн. добър.
търси си диагностика... и да ти я изчистятех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Не съм сигурен, че Бобо ще му свърши работа. При мен Бобо въпреки съмненията си за дебитомер, не ми го тества на компа и ме прати да си режа катализатора и ми взе 30лв. Може да няма подходящия софтуер. Отидох при един тип от Бош, Веско се казва, веднага каза,че е дебитомер и го тества. Доказа ми,че е прав. Пиши ми на лична, ще ти дам телефона му, че не знам дали е позволено такова нещо тук.Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Comment
-
Сервиза е на симеоновско шосе, до автокъща А2 за аудита и бмв-та. Щом имаш приятел в бош сервиз, бегай там, ще я тестват поне детайлно и срещу дружеска почерпкаА ако не могат да се справят, кеф ти Бобо, кеф ти - Веско
Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Comment
Comment