Известие

Collapse
No announcement yet.

Един вапрос за светеща дюза на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един вапрос за светеща дюза на 146

здравейте първо аз съм нов във форума но наскоро взех една такава алфа 146 на майка ми но вече няколко пъти ми се случва да ми светва някаква дюза на таблото,свети свети и изгасне.колата върви доста прилично и като и се набие педала на газта докрай доста добре се ускорява.ама нали не е моя и несмея да я карам както аз си знам.та въпроса ми е ако някой знае от какво може да е да ми помогне данеси блъскам главата щото досега несъм карал алфа а се замислям да си взема една такава и за мен но с 2.0 тд мотора,забравих да кага че алфата ми е 2000 година.мотора ми е 1.9 JTD 105 k.c

Тази лампа означава, че компа на колата открива грешка и на компютърна диагностика ще ти кажат за кво иде реч.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от 1115
      Тази лампа означава, че компа на колата открива грешка и на компютърна диагностика ще ти кажат за кво иде реч.
      мерси за инфото аз мислех че е нещо сериозно което може с нещо да навреди,имам човек ще я закарам да я види.

Comment

Първоначално публикувано от DIABLO 666
        Първоначално публикувано от 1115
        мерси за инфото аз мислех че е нещо сериозно което може с нещо да навреди,имам човек ще я закарам да я види.
        Ами колега може да е доста сериозно.....отиди на диагностика да ти решат проблема
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Колега ако си от София отиди на диагностика при Бобо!
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от teo_gti
            Колега като идеш на диагностика пиши ква е грешката че и аз имам от време на време такъв проблем макар че съм на бенз, ама тука аз ходих на диагностика нищо не излиза явно майстора е мн. добър.
            той и да ти напише ква му е грешката.. твоята мое да е съвсем друга...
            търси си диагностика... и да ти я изчистят
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Не съм сигурен, че Бобо ще му свърши работа. При мен Бобо въпреки съмненията си за дебитомер, не ми го тества на компа и ме прати да си режа катализатора и ми взе 30лв. Може да няма подходящия софтуер. Отидох при един тип от Бош, Веско се казва, веднага каза,че е дебитомер и го тества. Доказа ми,че е прав. Пиши ми на лична, ще ти дам телефона му, че не знам дали е позволено такова нещо тук.
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

ти в кой бош сервиз си ходил ако е тоя на обеля аз ги познавам там и имам приател дето работи там и той ще свърши работата.непременно ще пиша какво ми е излезло като грешка

Comment

Сервиза е на симеоновско шосе, до автокъща А2 за аудита и бмв-та. Щом имаш приятел в бош сервиз, бегай там, ще я тестват поне детайлно и срещу дружеска почерпка А ако не могат да се справят, кеф ти Бобо, кеф ти - Веско
                  Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

колеги!!! пишете как си разрешихте проблема. Аз имам абсолутно сащия проблем от няколко дена

Comment

Working...
                    X